Montering af glas – hejsning og glasmontage

Vi overholder de aftalte leveringstider

Leder du efter en vognmand, som tilbyder hejs og montering af glas? Hos Hundborg Transport ApS har vi det rette udstyr til hejsning og glasmontage i forbindelse med byggeri. Vi arbejder især for erhverv, men også for private i blandt andet Aarhus, Randers, Hadsten og omegn.

Du kan altid se frem til kvalitetsarbejde og et højt serviceniveau. Vi overholder naturligvis de aftalte betingelser og leveringstider. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser.

Glasmontage udføres af multilifter med teleskoparm

Vi har alt nødvendigt grej til hejsning og glasmontage. Vi anvender en Gerenuk 500, som er en hydraulisk, fjernstyret multilifter. Den kan håndtere glaspartier, der vejer op til 500 kilo. Den kan også løfte træ, stål og granit. 

Multilifteren har en teleskoparm, og dens hoved kan rotere og manipulere emnerne i alle retninger. Det sker endda millimeterpræcist. Dermed kan den håndtere alt fra en dør til facadeelementer og tagelementer. Den kan også håndtere glas til et større drivhus.

Udover hejs og montering af glas udlejer vi køreplader. Det kan være enten jernplader eller plastplader til vores multilifter, men også til brug af andre på byggepladsen. Formålet kan være at beskytte en græsplæne, eller det kan være alle andre former for løst og blødt underlag.

Få et tilbud på hejs og montering af glas

Kontakt os gerne for at høre mere om glasmontage med multilifter, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov i forbindelse med byggeriet. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på hejs og montering af glas samt eventuel transport.​

★★★★★

Vuderet 4,8 / 5 stjerne på baggrund af 12 anmeldelser på Facebook

Se anmeldelserne her

​Firmaoplysninger

HUNDBORG TRANSPORT ApS

​​CVR: 40541799

Her finder du os

Kontaktoplysninger