vi tilbyder

Krankørsel og kranarbejde hos professionelle

Hos Hundborg Transport ApS tilbyder vi krankørsel og kranarbejde til alle typer kranopgaver. Dette tilbyder vi til kunder i og omkring Aarhus, Randers og Hadsten.

​Krankørsel er en stor del af vores dagligdag, og vi har forskellige kranstørrelser på de forskellige lastbiler.

Vi tilbyder krankørsel op til 200 tm lastbilkran med en rækkevidde på 45 meter vandret og 48 meter lodret. Vi har grab og pallegaffel til lastbilerne og tilbyder desuden mandskabskurv.​

Skal du bruge krankørsel til kranarbejde, kan vi håndtere kranopgaver på op til 30 tons. Vi kan også montere vinduer med vakuum-åg op til 1.500 kg. Vi sørger for at indhente de nødvendige tilladelser ved offentlige myndigheder, og vi sørger også for nødvendig afspærring af trafik omkring arbejdsstedet.

 

Kranarbejde udføres sikkert og grundigt

Har du kranarbejde, der kræver en speciel krankørsel eller lignende, tilbyder vi alle mulige forskelligartede opgaver - herunder kranhejs af tagsten, vinduer, stillads og øvrige byggematerialer.

 

Bestil din opgave med krankørsel i dag

Har du kranarbejde til os, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Har du brug for sparring og rådgivning, har vi masser af erfaring at trække på i forhold til at komme sikkert i mål med din opgave.

Er du interesseret i at høre om priser på krankørsel, eller vil du bestille her og nu, så kontakt os på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk

Transport udføres af erfarne chauffører

Hundborg Transport ApS tilbyder alle former for transport til private, erhverv og offentlige i Aarhus, Randers, Hadsten og resten af Midtjylland.

Står du og mangler en erfaren chauffør til transport til eksempelvis et byggeprojekt eller anlægsarbejde, yder vi professionel transport i høj kvalitet. Vi har stor erfaring med kørsel af langt de fleste materialer, hvorfor du får sikker transport hos os.

Uanset opgavens omfang er vi klar til at træde til. Vi tilbyder afhentning af affald, deponering, levering af sand, grus og meget mere. Vi anvender vores egne 3-7 akslede lastbiler, og alle vores chauffører har erfaring inden for faget. 

Bestil transport til en konkurrencedygtig pris

Ønsker du transport til tiden, og hvor alle aftaler bliver overholdt, er vi den rette til din opgave. 

 

Skal du have transport af en container, kran eller af andre maskiner, så giver vi gerne et godt tilbud på opgaven.

 

Gennem årene har vi serviceret mange forskellige typer kunder. Det kan være alt fra private, der skal have leveret skærver, muldjord og bark til virksomheder eller offentlige, der skal have deponeret affald.

Professionel og kompetent

Når det kommer transportopgaver, er det vigtigt at have en chauffør, der ved, hvad han laver. Det gør vi. Vi kører sikkert og leverer med største omhu for det omkringliggende miljø. Hos os er god service og kvalitet en selvfølge, da vi lever af tilfredse kunder.

Bestil transport på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk. Vi har altid en lastbil klar til at hjælpe dig.

Udlejning af containere

Vi lejer containere ud og har forskellige typer.​

 

Er du interesseret i at høre mere om udlejning af containere,  så kontakt os på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk

Leje af køreplader til byggepladser

Højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser
Leder du efter en virksomhed, som tilbyder leje af køreplader? Hos Hundborg Transport ApS tilbyder vi udlejning af køreplader til byggepladser og andre steder, hvor der er behov for at beskytte bløde underlag mod tunge maskiner.

Vi lejer primært ud til erhverv i Aarhus, Randers, Hadsten og omegn. Alle vores kunder kan se frem til et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser. Samtidig kan de forvente, at vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider.

 

Pladerne skaber optimale tilkørselsforhold

Vi tilbyder leje af køreplader, og det kan være både jernplader og plastplader. De er velegnede til at beskytte fliser, belægninger og græsplæner samt andre bløde eller sarte underlag.

Kørepladerne er med andre ord velegnede til at skabe et stabilt underlag, ligesom de kan også gøre et ufremkommeligt terræn mere farbart.

Dermed kan pladerne skabe optimale tilkørselsforhold på byggepladser og lignende. Det kan også være festivalpladser og lignende.

Formålet er kort sagt at beskytte underlaget og at gøre det mere stabilt, og det handler om sikkerhed og fremkommelighed.

 

Få mere information om leje af køreplader

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores jernplader og plastplader, som vi kan levere i næsten alle størrelser. Vi tilbyder naturligvis levering og udlægning. Du kan starte med at få et uforpligtende tilbud på leje af køreplader.​

 

Se følgende hjemmeside for mere specifikation af jernpladerne
www.johnforlev.dk​

Montering af glas – hejsning og glasmontage

Vi overholder de aftalte leveringstider

Leder du efter en vognmand, som tilbyder hejs og montering af glas? Hos Hundborg Transport ApS har vi det rette udstyr til hejsning og glasmontage i forbindelse med byggeri. 

Glasmontage udføres af multilifter med teleskoparm. Vi har alt nødvendigt grej til hejsning og glasmontage. 

 

Få et tilbud på hejs og montering af glas

Kontakt os gerne for at høre mere om glasmontage og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov i forbindelse med byggeriet. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på hejs og montering af glas samt eventuel transport.​ Kontakt os på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk

Minikran – når der er mindre plads

Skal du bruge en minikran til et byggeprojekt? Hos Hundborg Transport ApS er vi specialister i krankørsel, men der er ikke altid plads til en lastbilkran. Her anvender vi minikraner.

Vi udfører et sikkert og grundigt arbejde

Vi anvender minikraner, hvis der ikke er plads til almindelige lastbilkraner. Det kan for eksempel være i forbindelse med kranopgaver i en baggård.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at spærre af for trafik omkring arbejdsstedet. Her sørger vi for at indhente eventuelle tilladelser fra de offentlige myndigheder.

​​

Kontakt os i dag for at bestille en minikran

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for kranarbejde, og i fællesskab finder vi frem til den bedste kranløsning. Vi fortæller også gerne om vores andre ydelser. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på kranarbejde med en minikran.​

Crawler (bæltekøretøj)

Lagersalg

Lagersalget er i gang skærtorsdag, langfredag og lørdag kl. 8.00 - 13.00 og herefter hver lørdag 8.00 - 13.00.

​Fra vores lager på Toftegårdsvej 34 i Hadsten har vi lagersalg af diverse bygge- og havematerialer bl.a. sand, sten, grus, granit, muldjord og flis.

Du kommer med din trailer og vi læsser det materiale du mangler. Du kan også leje trailer hos os.

Se på filmen her hvordan vi læsser din trailer. Det varer lidt inden videoklippet starter, så vent et øjeblik.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 40 86 99 90.

Kontant betaling eller mobilepay.

Vi er bl.a. leveringsdygtige indenfor:

Sand, sten, støbematerialer, stabilgrus, strandsand, granit, pyntesten, harpet muld, barkflis og sphagnum.

 

Salg af genbrugsmaterialer bl.a. beton/tegl