Krankørsel og kranarbejde hos professionelle

​Hos Hundborg Transport ApS tilbyder vi krankørsel og kranarbejde til alle typer kranopgaver. Dette tilbyder vi til kunder i og omkring Aarhus, Randers og Hadsten.

​Krankørsel er en stor del af vores dagligdag, og vi har forskellige kranstørrelser på de forskellige lastbiler.

Vi tilbyder krankørsel op til 200 tm lastbilkran med en rækkevidde på 45 meter vandret og 48 meter lodret. Vi har grab og pallegaffel til lastbilerne og tilbyder desuden mandskabskurv.

Skal du bruge krankørsel til kranarbejde, kan vi håndtere kranopgaver på op til 30 tons. Vi kan også montere vinduer med vakuum-åg op til 1.500 kg. Vi sørger for at indhente de nødvendige tilladelser ved offentlige myndigheder, og vi sørger også for nødvendig afspærring af trafik omkring arbejdsstedet. ​

Kranarbejde udføres sikkert og grundigt

Har du kranarbejde, der kræver en speciel krankørsel eller lignende, tilbyder vi alle mulige forskelligartede opgaver - herunder kranhejs af tagsten, vinduer, stillads og øvrige byggematerialer. 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har fokus på vores kunders behov med henblik på at lette arbejdet for dem. Har du brug for assistance, tager vi gerne en snak med dig om, hvad du har brug for. 

Vi er professionelle og kompetente, da vi gennem mange år har hjulpet et væld af kunder med sikker og grundig transport såvel som opgaver med kran. God service er en naturlig del af vores arbejdsmæssige DNA, hvorfor alle vores chauffører er imødekommende og altid overholder deres aftaler.

Bestil din opgave med krankørsel i dag

​Har du kranarbejde til os, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Har du brug for sparring og rådgivning, har vi masser af erfaring at trække på i forhold til at komme sikkert i mål med din opgave. 

Er du interesseret i at høre om priser på krankørsel, eller vil du bestille her og nu, så kontakt os på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk

Indhent et tilbud​

Udfyld formularen og indhent et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vuderet 4,8 / 5 stjerne på baggrund af 12 anmeldelser på Facebook

Se anmeldelserne her

​Firmaoplysninger

HUNDBORG TRANSPORT ApS

​​CVR: 40541799

Her finder du os

Kontaktoplysninger