Transport udføres af erfarne chauffører

Hos Klaus Hundborg Transport tilbyder vi alle former for transport til private, erhverv og offentlige i Aarhus og Midtjylland. 

Står du og mangler en erfaren chauffør til transport til eksempelvis et byggeprojekt eller anlægsarbejde, yder vi professionel transport i høj kvalitet. Vi har stor erfaring med kørsel af langt de fleste materialer, hvorfor du får sikker transport hos os.

Uanset opgavens omfang er vi klar til at træde til. Vi tilbyder afhentning af affald, deponering, levering af sand, grus og meget mere. Vi anvender vores egne 3-7 akslede lastbiler, og alle vores chauffører har erfaring inden for faget. Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os.

Bestil transport hos os til en konkurrencedygtig pris

Ønsker du transport til tiden, og hvor alle aftaler bliver overholdt, er vi den rette til din opgave. Vi er et yderst kvalitetsbevidst firma, der lægger vægt på at yde en god service til en konkurrencedygtig pris.

Skal du have transport af en container, kran eller af andre maskiner, så giver vi gerne et godt tilbud på opgaven. 

Gennem årene har vi serviceret mange forskellige typer kunder. Det kan være alt fra private, der skal have leveret skærver, muldjord og bark til virksomheder eller offentlige, der skal have deponeret affald.

Vi har fokus på kundens behov, hvorfor vi hjælper med at lette arbejdet på en professionel måde.

Professionel og kompetent

​Når det kommer transportopgaver, er det vigtigt at have en chauffør, der ved, hvad han laver. Det gør vi. Vi kører sikkert og leverer med største omhu for det omkringliggende miljø. Hos os er god service og kvalitet en selvfølge, da vi lever af tilfredse kunder. 

Bestil transport på telefon 86 98 06 65 eller skriv til info@hundborgtransport.dk. Vi har altid en lastbil klar til at hjælpe dig.

Indhent et tilbud​

Udfyld formularen og indhent et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vuderet 4,8 / 5 stjerne på baggrund af 11 anmeldelser på Facebook

​Firmaoplysninger

HUNDBORG TRANSPORT ApS

​​CVR: 40541799

Kontaktoplysninger