Minikran – når der er mindre plads

Vi er specialister i alle typer kranopgaver

Skal du bruge en minikran til et byggeprojekt? Hos Hundborg Transport ApS er vi specialister i krankørsel, men der er ikke altid plads til en lastbilkran. Her anvender vi minikraner.

Vi udfører kranarbejde for private og erhverv i blandt andet Aarhus, Hadsten, Randers og mange andre steder. Kunderne kan altid forvente kvalitetsarbejde med et højt serviceniveau til konkurrencedygtige priser. Samtidig kan vores kunder forvente, at vi overholder de aftalte leveringstider og alle andre betingelser.

Vi udfører et sikkert og grundigt arbejde

Vi tilbyder kranarbejde med lastbilkran, multilifter og minikran. Vi anvender minikraner, hvis der ikke er plads til almindelige lastbilkraner. Det kan for eksempel være i forbindelse med kranopgaver i en baggård. 

Vi har mange års erfaring med kranarbejde, og derfor udfører vi altid et sikkert og grundigt arbejde. Vores dygtige og imødekommende chauffører har samtidig fokus på at overholder alle tidsplaner.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at spærre af for trafik omkring arbejdsstedet. Her sørger vi for at indhente eventuelle tilladelser fra de offentlige myndigheder.

Vi udlejer også jernplader og plastplader som køreplader. De kan anvendes til at beskytte alt fra græsplæner til asfaltbelægninger mod tung arbejdskørsel.

Kontakt os i dag for at bestille en minikran

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for kranarbejde, og i fællesskab finder vi frem til den bedste kranløsning. Vi fortæller også gerne om vores andre ydelser. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på kranarbejde med en minikran.​

★★★★★

Vuderet 4,8 / 5 stjerne på baggrund af 12 anmeldelser på Facebook

Se anmeldelserne her

​Firmaoplysninger

HUNDBORG TRANSPORT ApS

​​CVR: 40541799

Her finder du os

Kontaktoplysninger