Leje af køreplader til byggepladser

Højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder leje af køreplader? Hos Hundborg Transport ApS tilbyder vi udlejning af køreplader til byggepladser og andre steder, hvor der er behov for at beskytte bløde underlag mod tunge maskiner.

Vi lejer primært ud til erhverv i Aarhus, Randers, Hadsten og omegn. Alle vores kunder kan se frem til et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser. Samtidig kan de forvente, at vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider.

Pladerne skaber optimale tilkørselsforhold

Vi tilbyder leje af køreplader, og det kan være både jernplader og plastplader. De er velegnede til at beskytte fliser, belægninger og græsplæner samt andre bløde eller sarte underlag. 

Kørepladerne er med andre ord velegnede til at skabe et stabilt underlag, ligesom de kan også gøre et ufremkommeligt terræn mere farbart.

Dermed kan pladerne skabe optimale tilkørselsforhold på byggepladser og lignende. Det kan også være festivalpladser og lignende.

Formålet er kort sagt at beskytte underlaget og at gøre det mere stabilt, og det handler om sikkerhed og fremkommelighed.

Få mere information om leje af køreplader

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores jernplader og plastplader, som vi kan levere i næsten alle størrelser. Vi tilbyder naturligvis levering og udlægning. Du kan starte med at få et uforpligtende tilbud på leje af køreplader.​

Se følgende hjemmeside for mere specifikation af jernpladerne

www.johnforlev.dk

Se følgende hjemmeside for mere specifikation af plastpladerne
www.scandiamats.com

★★★★★

Vuderet 4,8 / 5 stjerne på baggrund af 12 anmeldelser på Facebook

Se anmeldelserne her

​Firmaoplysninger

HUNDBORG TRANSPORT ApS

​​CVR: 40541799

Her finder du os

Kontaktoplysninger